Kennel Liste Line

Kennel Liste Line

Löptider

AllmäntPosted by Lisbeth 2011-02-06 10:40

Nu är det löptid här hos Nilssons.Fyra av fem tikar löper.Ingen av dem ska paras denna gången utan det får vänta till hösten.

Både Kim o Bamse tycker vi är taskiga.Kim uppför sig som vanligt med att sluta o äta men ligger lugnt o inväntar (tror säkert att hans tid snart kommer)snusar i luften o säger inte rätt dag än.

Bamse däremot som nyss blivit könsmogen gör inget annat än springer runt o piper o gnäller.Håller på att göra oss tokiga.Sin mat däremot skulle han aldrig försaka oavsett löptikar.

Däremot är båda väldigt duktiga på att ta sig över staket.Vi har konstaterat att de är ett mellanting mellan superman o spindelmannen.Kan de inte ta sig över med ett kamikazehopp går det utmärkt att klättra.Därför satte vi upp en eltråd längst upp.Första dagen den satt uppe gick de ut o satte morrhåren mot tråden.Kännde liksom av om det var något de inte gillade.Alla hundarna blev då kvar i trädgården.

Dag 2 då trodde vi problemet var löst men tji fick vi.Släppte ut Kim o Bamse i trädgården o vad hände?Jo,helt plötsligt var det två hundar utanför dörren på framsidan som skällde o ville in.Så det blev som vanligt.Tur att de inte rymmer på rikitg utan håller sig hemma.

Dag 3 stod vi o passade dem för att se hur de bar sig åt.Kim tvekade länge innan han tog hoppet men Bamse väntade bara tre sekunder innan han passerade eltråden.Kom bara huvudet igenom tycks pälsen skydda dem mot stötar.

Dag 4 Regnet öste ner o de är ju tvugna att gå runt o revirmärka överallt innan de ska ta det stora hoppet.De var ganska blöta när hoppet skulle genomföras.Äntligen blev strömmen dem övermäktig.Nu har de stannat inne i trädgården i två dagar.Jippiiii!

Nu hoppas vi det ska hålla i sig.Jag vill själv välja när o vilka som ska gå fritt på framsidan.

  • Comments(0)//blogg.listeline.se/#post15