Kennel Liste Line

Kennel Liste Line

Dirty but happy

AllmäntPosted by Fia 2012-01-24 18:13
Snutt har övat hela året och speciellt i somras när Bullen bara rymde och rymde på att valla hästar. Hon tar sitt jobb på största allvar och blir bara duktigare och duktigare på att läsa av var hon ska stå och gå. Hon får tillfälle att öva varje morgon när Hera och Hagbard ska till hagen.


Haggebagge är inte alltid överens med sin mamma om vilken hage han ska vara i eller om han ens ska vara i en hage den dagen. Så Snutt hon skäller och ser till att han går in var han ska. Det enda som är lite problem för henne är om han går in i fel hage. För han är ju i en hage och då ska dom vara ifred. Hon är för roligt för hon går och skäller och muttrar bakom hästarna. Har ett speciellt ljud för sig som är en blandning mellan gurgel och morr. Hihi precis som om hästarna ska tro att hon är stor och tuff. Det kvittar om det är torrt eller lerigt så slänger hon med dödsförakt efter hästarna.


Samma som när de väl är i hagen så springer hon fram några meter och skäll/morrar för att de inte ska vänta och gå ut igen.

Jag tror hon säger: Kom inte hit du luktar skit!!!


Jag har hört att lermask ska vara bra för hyn

Helkropps inpackning måste göra susen

VAAAA tycker inte du jag blev snygg smiley

Jag vill verkligen inte duscha, matte kan jag inte få slippa snälla smiley  • Comments(0)//blogg.listeline.se/#post23